Corona-maatregelen

Bij Korfbalvereniging STIP houden wij uiteraard rekening met de huidige corona-maatregelen. Vanaf 14 oktober 2020 om 22:00 uur is het alleen toegestaan om te trainen in groepen van maximaal 4 personen op anderhalve meter afstand van elkaar voor volwassenen. De jeugd (tot en met 17 jaar) mag echter wel gewoon trainen. Voor hen zijn er geen beperkingen. Om gezellig én veilig te kunnen korfballen houdt dit voor de trainingen van de jeugd (veld en zaal) het volgende in:

• Bij klachten blijf je thuis, net als wanneer een huisgenoot Corona positief is getest of koorts of benauwdheidsklachten heeft.
  • Trainers houden afstand van de kinderen en van elkaar.
  • De sportkantines blijven dicht.
  • De kleedkamers en douches zijn gesloten.
  • Publiek is niet toegestaan.
  • Voorafgaand aan trainingen en na afloop worden handen gewassen.
  • Er vindt een gezondheidscheck plaats voorafgaand aan de training.

Update 20-10-2020

Voor de senioren geldt (veld en zaal):

• Er wordt in groepen van 4 personen gesport. Deze viertallen moeten onderling en ten opzichte van andere groepen anderhalve meter afstand houden.
  • De viertallen mogen gedurende de trainingen niet wisselen.
  • De viertallen moeten duidelijk herkenbaar zijn, dit doen we door middel van lintjes.
  • Er mogen in onze zaal maximaal 16 personen tegelijkertijd trainen.
  • Elke sporter en trainer houdt, ook tijdens de training, anderhalve meter afstand ten opzichte van elke medesporter.
  • Onderlinge wedstrijdjes en partijvormen zijn niet toegestaan.
  • Op één korfbalveld zijn maximaal vier trainers aanwezig.
  • Voorafgaand aan trainingen en na afloop worden handen gewassen.
  • Er vindt een gezondheidscheck plaats voorafgaand aan de training.
  • Kleedkamers en kantines zijn gesloten.