Corona-maatregelen

Update 26-02-2021

Bij Korfbalvereniging STIP houden wij uiteraard rekening met de huidige corona-maatregelen. De jeugd traint op het buitenveld met het eigen team. De D traint op dinsdag van 18:45 uur tot 19:45 uur. De C traint op donderdag van 18:45 uur tot 19:45 uur. Onderling hoeven de kinderen geen afstand te houden. Wel houden ze afstand van de trainer. Vanaf donderdag 4 maart 2021 vinden er ook weer buitentrainingen plaats voor de senioren onder de 27 jaar. Deze zullen iedere dinsdag- en donderdagavond van 19:15 uur tot 20:15 uur plaatsvinden bij voldoende animo. Om gezellig én veilig te kunnen korfballen gelden de volgende maatregelen voor, tijdens en na de training:

• Bij klachten blijf je thuis, net als wanneer een huisgenoot Corona positief is getest of koorts of benauwdheidsklachten heeft.
  • Trainers houden afstand van de leden en van elkaar.
  • De sportkantines blijven dicht.
  • De kleedkamers en douches zijn gesloten.
  • Publiek is niet toegestaan.
  • Voorafgaand aan trainingen en na afloop worden handen gewassen.
  • Er vindt een gezondheidscheck plaats voorafgaand aan de training.
  • Na de training wordt het sportcomplex zo snel mogelijk verlaten en houden de seniorenleden weer afstand van elkaar.