Corona-maatregelen

Update maart 2021

Bij Korfbalvereniging STIP houden wij uiteraard rekening met de huidige corona-maatregelen. De jeugd traint op het buitenveld met het eigen team. De D traint op dinsdag van 18:45 uur tot 19:45 uur. De C traint op donderdag van 18:45 uur tot 19:45 uur. Onderling hoeven de kinderen geen afstand te houden. Wel houden ze afstand van de trainer. Vanaf donderdag 4 maart 2021 vinden er ook weer buitentrainingen plaats voor de senioren onder de 27 jaar. Deze zullen iedere dinsdag- en donderdagavond van 20:00 uur tot 21:00 uur plaatsvinden bij voldoende animo. Sinds half maart mogen de senioren van 27 jaar en ouder ook weer buiten trainen. Zij hebben een aparte training en houden onderling wel 1,5 meter afstand. Om gezellig én veilig te kunnen korfballen gelden de volgende maatregelen voor, tijdens en na de training:

• Bij klachten blijf je thuis, net als wanneer een huisgenoot Corona positief is getest of koorts of benauwdheidsklachten heeft.
  • Trainers houden afstand van de leden en van elkaar.
  • De sportkantines blijven dicht.
  • De kleedkamers en douches zijn gesloten.
  • Publiek is niet toegestaan.
  • Voorafgaand aan trainingen en na afloop worden handen gewassen.
  • Na de training wordt het sportcomplex zo snel mogelijk verlaten en houden de seniorenleden weer afstand van elkaar.