Corona-maatregelen

Update augustus 2021

Bij Korfbalvereniging STIP houden wij uiteraard rekening met de huidige corona-maatregelen. Om gezellig én veilig te kunnen korfballen gelden de volgende maatregelen voor, tijdens en na de training:

• Sporten in groepsverband is toegestaan.
  • Wedstrijden zijn toegestaan. Het gaat zowel om wedstrijden onderling en wedstrijden tegen andere clubs.
  • 1,5 meter is tijdens het sporten NIET nodig. Na het sporten is 1,5 meter afstand houden wel verplicht.
  • Publiek is bij zowel wedstrijden als bij trainingen toegestaan. Publiek heeft een vaste plek op 1,5 meter afstand van elkaar.
  • Bij klachten blijf je thuis, net als wanneer een huisgenoot Corona positief is getest of koorts of benauwdheidsklachten heeft.
  • Voorafgaand aan trainingen en na afloop worden handen gewassen.
  • Kleedkamers en douches zijn open.
  • De kantine is open tot maximaal 00:00 uur. Leden houden 1,5 meter afstand van elkaar en hebben een vaste zitplaats.